05.09.2011, 18:06 | 4 Kommentit »

Olemme aiemmissa juttusarjan osissa käsitelleet millaisilla toimenpiteillä kotisivuista saadaan mahdollisimman hakukoneystävälliset. Kun nk. meta-tiedot ja linkit on kunnossa, on aika luoda silmäys siihen, millaista sisältöä sivuillemme laitamme.


21.08.2011, 15:27 | Ei kommentteja »
Edellisessä osassa opimme miksi Meta-tiedot ovat tärkeitä ja miten ne sijoitetaan html-dokumenttiin. Opimme myös kuinka nämä tiedot lisätään Webmestari-palvelussa.

Nyt menemme asiassa vähän syvemmälle nimenomaan Webmestari-palvelun osalta ja teemme jokaiselle sivulle omat Meta-tietojen määritykset.11.08.2011, 13:34 | 1 Kommentti »
Hakukoneita koskevan juttusarjamme toisessa osassa tutkimme hieman tarkemmin Meta-tietoja

Meta-tiedot ovat HTML-koodia. Koodi ei siis näy sivuilla, mutta sillä määritellään monia asioita jotka vaikuttavat siihen, miten esimerkiksi sivun otsikko näkyy sivulla. Mikäli skandinaaviset merkit (å, ä tai ö) näkyy sivuilla väärin, yleensä syy on siinä, että Meta-tietoihin on annettu väärä merkistö. Myös hakukoneet hakevat tietoa sivustasi näistä Meta-tiedoista. Siksi on tärkeää, että jokaisella sivulla on nämä Meta-tiedot huomioitu.


04.08.2011, 12:16 | 2 Kommentit »
Tämä on erittäin hyvä kysymys ja sitä pitäisikin aina pohtia kun uutta sivustoa luodaan. Aloitamme nyt juttusarjan, missä tulemme käymään kohta kohdalta läpi asioita joiden avulla varmistut siitä, että olet tehnyt kaiken mahdollisen sen eteen että sivustosi löytyy netistä mahdollisimman helposti.


23.07.2011, 23:15 | Ei kommentteja »
Julkaisimme Webmestari-palvelumme noin puolitoista vuotta sitten. Uskoimme palveluun jo silloin, mutta siitä huolimatta palvelun saama suosio on yllättänyt meidät. Varsin nopeasti aloimme myös saamaan asiakkailtamme kehitysideoita ja kävimme jokaisen idean tapauskohtaisesti läpi. Siksi olemme iloisia, että pääsimme tänään julkaisemaan uuden, asiakkaiden palautteen perusteella rakennetun Webmestari-palvelun.